Madblogstoppen

tirsdag den 30. juli 2013

Before And After

Her har jeg været i genbrugen for at få nye ideer til min interesse for brugskunst. Jeg elsker at redesigne gamle og slidte ting om til mere nyt og moderne ting.
   Her har jeg købt en gammel bladholder for 25 kroner som jeg faldt for, fordi der var så mange sjove detaljer jeg ville prøve at udnytte, til en mere moderne form for bladholder.


Sådan så bladholderen ud da jeg købte den. Den brune farve var egentlig ikke grim, men jeg valgte at male den i de farver som ville komme til at passe til mit værelse.


1. Jeg startede med at pusse bladholderen med sandpapir, så malingen ikke begynder at skalle af

2. Herefter kom jeg malertape rundt om de små sølvskruer som holder træet der sidder som kant på holderen

3. Derefter begyndte jeg at male den i knækket hvid, og håndtaget malede jeg gråt så den ville komme til at fremhæve sølvskruerne

Den står nu oppe på mit værelse og pynter til min stol med det grå-hvide skind

Men der er mange forskellige sjove og anderledes ting som kan pynte værelset eller give det et nyt og moderne pift. Det er en hyggelig fritidsspeskeftigelse som jeg godt kan bruge mange timer på. 


2 kommentarer:

 1. I hvilken genbrug købte du den?
  Den er helt vildt fed! Og lige min stil:-)

  SvarSlet
 2. Hej Hannah

  Jeg købte den i Langeskov i en genbrugsbutik der ligger på Odensevej. Jeg købte den sidste og eneste han havde, men du kan finde en nøjagtig magen til i Ullerslev på Nyborgvej der hedder "Tøj - Møbler - Brugsting" som er en Røde Kors genbrugsbutik.

  Tak for din interesse :-)

  Hilsen
  Anne Sofie

  SvarSlet