Madblogstoppen

lørdag den 22. juni 2013

The Easy Pasta Course

Her har jeg lavet en nem og enkel pastaret, som ligger let i maven og smager godt på samme tid. Nu, hvor der er chili i retten, øger det kroppens forbrænding og dermed giver det lettere en følelse af at være  tilpas mæt. 


Opskrift på The Easy Pasta Course 
4 personer

500 gram frisk pasta
500 gram tomater
1 - 2 chilier 
Lidt olie
Salt og peber
Hvidløgskrydderi eller basilikum 
Fetaost  
Rucolasalat 

Sådan gør du: 

1. Skær tomaterne ud i grove stykker og rens chilierne og skær dem ud i lidt finere stykker


2. Hæld lidt olie i en sortépande og steg tomater og chili ved en middel-høj varme. Tilsæt salt, peber  og evt. lidt hvidløgskrydderi eller basilikum. Sæt samtidig vand over til pastaen og kog dem som vist på pakken


3. Hæld vandet fra pastaen og bland tomatsovsen over i pastaen


4. Server retten pyntet med rucola og fetaost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar