Det er en nem, og tildeles en sund hverdagsret. Her får du både dækket lidt af dit grøntsags-behov, mens chili og hvidløg gør at din forbrænding øges.
Opskrift på Pasta Bolognese - The White Version :
4 personer
500 - 750 gram penne
2 squash
1 - 2 friske chilier
2 fed hvidløg
Ca. 20 gram margarine
500 gram oksekød
1/4 - 1/2 liter piskefløde
Parmesanost
Salt og peber
Sådan gør du:
1. Vask squashene, og riv dem groft på et rivejern. Undgå indemaden i midten af squashene. Sæt samtidig pastaerne i kog.
2. Hak hvidløgene, og skær chilierne i små tern (undgå de hvide kerner), og steg begge ingredienser i ca. 20 gram margarine, til det har fået lidt kulør.
3. Kom oksekødet i, og hak det indtil det er brunt og gennemstegt.
4. Kom den revene squash i det brunede kød, og smag til med salt og peber.
5. Herefter hældes den ønskede mængde fløde i, hvorefter retten skal stå og simre i små fem minutter.
6. Bland til sidst de kogte penne med kødsaucen, og drys med parmesanost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar