Madblogstoppen

lørdag den 9. februar 2013

Pasta Bolognese - The White Version

Pastaretten her med squash og chili er et hit hjemme ved mig. Vi kan blive ved med at spise den velsmagende, og rigtig nemme flødeovertrukne pastaret, at vi får helt dårlig samvittighed efterfølgende.
   Det er en nem, og tildeles en sund hverdagsret. Her får du både dækket lidt af dit grøntsags-behov, mens chili og hvidløg gør at din forbrænding øges. 


Opskrift på Pasta Bolognese - The White Version :
4 personer

500 - 750 gram penne
2 squash
1 - 2 friske chilier 
2 fed hvidløg
Ca. 20 gram margarine
500 gram oksekød
1/4 - 1/2 liter piskefløde
Parmesanost 
Salt og peber

Sådan gør du:


1. Vask squashene, og riv dem groft på et rivejern. Undgå indemaden i midten af squashene. Sæt samtidig pastaerne i kog. 


2. Hak hvidløgene, og skær chilierne i små tern (undgå de hvide kerner), og steg begge ingredienser i ca. 20 gram margarine, til det har fået lidt kulør. 


3. Kom oksekødet i, og hak det indtil det er brunt og gennemstegt. 


4. Kom den revene squash i det brunede kød, og smag til med salt og peber. 


5. Herefter hældes den ønskede mængde fløde i, hvorefter retten skal stå og simre i små fem minutter.


6. Bland til sidst de kogte penne med kødsaucen, og drys med parmesanost. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar